1. Briefing
Westtoer doet al enkele jaren beroep op Roularta en daagt ons telkens
uit om te blijven nadenken over creatieve formules met print. 
Op jaarbasis maken wij 4 à 6 magazines voor de verschillende regio's in West-Vlaanderen,
die dan telkens geblisterd worden bij de abonnees van onze magazines Knack en Le Vif/L'Express. 
Hier wilde de klant een nieuw concept voor hun culinaire bijlage die de Belgische vis en
visrestaurants in de kijker plaatst.

2. Ons voorstel
Wij kwamen met het idee om een luxekrant te maken, op tabloid formaat, van 20 pagina's dik. 
Mét succes: het concept werd erg goed onthaald op de persdag van Westtoer.

3. Mediamix
Blistering van de luxekrant bij de abonnees van Knack en Le Vif/L'Express +
2 x dubbele pagina met een selectie restaurants in de special issue Knack/Le Vif Weekend Toprecepten. 
Digitaal: online wedstrijd op knack.be/levif.be waarop alle visrestaurants aan de kust
met hun chefs worden opgelijst. Lezers maakten kans op een heerlijk gastronomisch weekend.